Zo gaan
wij aan
het werk

Van concept tot eindresultaat

HP Streep 2

Expertise op gebied van videocreatie

Video wordt steeds belangrijker. En het hierin overbrengen van jouw boodschap is de uitdaging. Wij brengen beelden tot leven met onze expertise in storytelling. Van concept tot eindresultaat gaan we aan de slag met het beeldend vertellen van jouw verhaal. We denken met je mee over hoe de video wordt ingezet in je communicatie strategie.

1 Kennismaken
Bij Hoogland Productions kan je altijd vrijblijvend het eerste gesprek voeren. Bezoek onze studio, of vraag ons om langs te komen. Zo kunnen we één op één kennismaken en alvast de eerste ideeën met elkaar doornemen.

2 Offerte
Als alle ideeën op tafel liggen, maken we de offerte op. Afhankelijk van het productiebudget zijn we breed inzetbaar, van kleinere producties tot aan producties met een grotere crew.

3 Plan maken
Als we aan de slag gaan met video, bereiden we de opnames goed voor. Met een draaiplan maken we een goede schets van hoe de opnames eruit gaan zien. Afhankelijk van de breedte van de videoproductie maken we ook een script en/of een storyboard.

4 Draaien
We zijn graag op tijd op locatie. Meestal een uur van tevoren, zodat we goed onze apparatuur kunnen afstellen op de shoot. Soundcheck gedaan en camera’s aan. Actie! De opnames kunnen beginnen.

5 Mooi maken
Als alles op camera staat, gaan we aan de slag met de montagewerkzaamheden. Afhangend van de insteek gaan we uitgebreid aan de slag met het mooi maken van de video.

6 Afronden
Na de export van de video(‘s) sturen we altijd een versie 1, waar feedback op gegeven kan worden. Dit proces willen we zo makkelijk mogelijk maken voor de klant, waardoor we werken met een gebruiksvriendelijke feedbacktool. Als de video is afgerond, krijg je een eindversie in volledige kwaliteit.