Voorfase

Bij Hoogland Productions denken we graag mee en willen we altijd een vrijblijvend eerste gesprek voeren. Geen tijd voor? Bellen kan altijd.

Het is belangrijk dat je goed weet wat je met video wil doen en wat je wil bereiken. Hier praten we graag over mee. Hoe lang moet een video voor jou duren en welke kanalen gebruik je? Kunnen we naar aanleiding van een eerste gesprek alles concretiseren? Dan sturen we een offerte waar je in detail ziet wat we voor je gaan doen. Van mogelijke concepting tot afwerking. Of zijn wij juist liever jouw doe-partij. Ook goed! We schakelen op de gehele videoproductie.

Productie

Klaar om te shinen. Onze creatieve beeldcreatie kan vorm krijgen. De vorm van de video bepaald hoe we hem samen gaan oppakken. Van reportages, bedrijfsfilms tot iets totaal anders. De insteek is belangrijk en tegelijk ook veranderlijk en de taken moeten goed verdeeld zijn.

Na de opnames wordt de video verwerkt in een montage (postproductie). Tijdens de edit blijven we flexibel en in contact. Vervolgens leveren we de video in het gewenste formaat.